NIEUWTJES

Ons nieuws

We zijn druk bezig met onze eerste Goudgedienden bij de allerleukste bedrijven in de regio te plaatsen! Als we wat verder zijn delen we hier de leukste verhalen met je, verteld door werkgever én werknemer! Wie weet wordt jouw verhaal hier binnenkort wel gedeeld!

de brug

Gepensioneerd maar toch blijven werken?

29 december 2023, 14:07

DEN DUNGEN – Gepensioneerd, maar toch blijven werken? In contact blijven met de medemens en een extra centje bijverdienen? En tegelijkertijd je kennis en vaardigheden overdragen aan de volgende generatie? Joost van den Brekel (38) van Goudgediende helpt je graag op weg. 

 

 

 

aow-er-in-dienst-heeft-voordelen

Dit zijn de voordelen van een AOW’er in dienst

18 juli 2023

Twijfelt u erover om een AOW’er in dienst te nemen? Of een werknemer in dienst te houden die de AOW-leeftijd heeft bereikt? Er zitten voordelen aan. De Wet werk en zekerheid en de Wet werken na de AOW-leeftijd maken het voor werkgevers aantrekkelijker om de kennis en ervaring van AOW’ers langer te benutten.

AD

Aantal werkende 67-plussers in tien jaar verdubbeld: hier moet je op letten als je na je pensioen doorwerkt

12 december 2023, 16:02

Achter de geraniums zitten, daar moeten sommige 67-plussers in Nederland niet aan denken. Het aantal mensen dat na hun pensioengerechtigde leeftijd blijft doorwerken is in tien jaar zelfs verdubbeld. Er zijn ook financiële zaken waar je rekening mee moet houden. Vijf vragen en antwoorden.

Goudgediende BV
Litserstraat 36
5275 BV Den Dungen