OVER ONS

Bij Goudgediende draagt iedereen een steenje bij!

Onze missie

Goudgediende.nl maakt het voor ervaren gepensioneerden mogelijk om op een leuke manier (part-time) door te blijven werken. We zorgen hiervoor door je te koppelen aan bedrijven die om je staan te springen, én door je in contact te brengen met andere goudgedienden.

Over Goudgediende

Nou, het woord zegt het al. Goudgediende is een gouden oudgediende. Je weet wel, zo iemand die een schat van ervaring meebrengt en alles al wel eens heeft meegemaakt. We vinden dat dergelijke werknemers van onschatbare waarde kunnen zijn voor een bedrijf en wellicht de druk op de arbeidsmarkt ook nog eens zou kunnen verlichten. Goudgedienden worden zorgvuldig geselecteerd en aan de juiste bedrijven gekoppeld zodat het maximale uit de samenwerking gehaald kan worden.

Door elk kwartaal een bijeenkomst te organiseren zorgen we dat elke goudgediende gehoord wordt en zijn of haar ervaringen kan delen met anderen. Ook is het een leuke manier voor bedrijven en geïnteresseerden eens te ontdekken wat het in de praktijk inhoudt. We gaan voor de persoonlijke match, en kennen bedrijf en Goudgediende persoonlijk.

Het bedrijf

Je moet ergens beginnen, en wij doen dat in de regio van ‘s-Hertogenbosch. Hier hebben we een groot netwerk van Goudgedienden én van werkgevers, dus hier kunnen we écht de juiste match maken. We hebben periodiek ons onderhoudt met werkgevers en Goudgedienden, om zo altijd op de hoogte te zijn van wat er speelt. We hebben goudgedienden met een heel gevarieerd werkverleden. Al onze goudgediende zijn gemotiveerd om nog een steentje bij te dragen! Dus neem gerust snel contact met ons op om je aan te melden als Goudgediende, óf om te kijken of we je als werkgever kunnen helpen.

Goudgediende BV
Litserstraat 36
5275 BV Den Dungen