Neem gepensioneerden in dienst voor je bedrijf

Gemotiveerde en ervaren krachten nodig? Weleens gedacht om een gepensioneerde in te huren als bijvoorbeeld chauffeur voor je onderneming? Ga voor lokale gepensioneerden die vaak direct inzetbaar zijn. Kies voor een organisatie die je volledig ontzorgt. Ga voor Goudgediende!

Gouden krachten

Gepensioneerd maar nog altijd gemotiveerd, met een schat aan ervaring. Wij noemen ze Goudgedienden.

Vaak direct inzetbaar

Onze Goudgedienden zijn vaak direct inzetbaar. Geen gedoe met lange wachttijden dus.

Lage(re) lasten

Vind gemotiveerde, ervaren krachten met een schat aan ervaringvoor een interessant tarief.

Chauffeur Goudgediende vacature gepensioneerde

Helpt bij uitdagingen in de [sector]

Meer flexibiliteit en zorgvuldigheid

Als ondernemer heb je vaak behoefte aan logistieke ondersteuning. Dit kan zijn voor alledaagse ritten, bestellingen bezorgen, naleveren of iemand die snel even een doos schroeven nabrengt zodat jij je bezig kan houden met je hoofdtaken.

Goudgediende levert gemotiveerde en ervaren gepensioneerden die vaak direct beschikbaar zijn om mee te draaien in je bedrijf. Wij verzorgen het juridisch werkgeverschap en bieden je op deze manier optimale flexibiliteit. 

Helpt bij uitdagingen in de [sector]

Meer flexibiliteit en zorgvuldigheid

Goudgediende 04

Als [sector]bedrijf… [tekst waarin je laat zien wat dat je weet wat er speelt in deze sector, waar transportbedrijven op gebied van personeel behoefte aan hebben en voor welke (personeels)uitdagingen zij momenteel staan]

Goudgediende… [tekst waarin je vertelt hoe de gepensioneerden van Goudgediende en Goudgediende als organisatie deze sector helpt bij hun specifieke uitdagingen en behoeften]

Lokale focus voor de perfecte match

Altijd een goudgediende dichtbij

Op dit moment matchen we enthousiaste gepensioneerden aan organisaties in de volgende gemeenten:

 • ’s-Hertogenbosch
 • Vught
 • Meijerijstad
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Boxtel
Goudgediende 01

Lokale focus voor de perfecte match

Altijd een gemotiveerde goudgediende dichtbij

Goudgediende 01

Op dit moment matchen we enthousiaste gepensioneerden aan transport organisaties in de volgende gemeenten:

 • ’s-Hertogenbosch
 • Vught
 • Meijerijstad
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Boxtel

Hoe werkt het?

1.

Bel, mail of app ons, en we komen bij je op de koffie om je vacatures te bespreken

2.

We identificeren duidelijk welke functie je wilt invullen, voor hoelang, per wanneer, de prijs en door welk type profiel.

3.

Wij gaan voor je aan de slag en koppelen een Goudgediende aan je bedrijf.

4.

Na het kennismakingsgesprek, en als er vanuit beide kanten een match is, sturen wij je de overeenkomst op.

5.

Jij zorgt voor een goede onboarding voor de Goudgediende, de Goudgediende schrijft de gewerkte uren in onze portal en jij keurt deze goed. Wij zorgen dat de Goudgediende netjes betaald krijgt.

6.

Elke maand komen we even in de lucht om te kijken of alles nog helemaal naar wens verloopt!

Goudgediende.nl

Ervaringen van transportbedrijven

Paul van Grinsven
Lees verder
John gaat sinds een paar maanden met ons mee om te ondersteunen op de bouwplaats met licht fysiek werk. Ondertussen heeft hij onze jongere medewerkers al veel vakmanschap bijgebracht. John is ook voor ons goud waard!
Paul van Grinsven
Lees verder
John gaat sinds een paar maanden met ons mee om te ondersteunen op de bouwplaats met licht fysiek werk. Ondertussen heeft hij onze jongere medewerkers al veel vakmanschap bijgebracht. John is ook voor ons goud waard!
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Het hangt af van verschillende factoren, zoals uw inkomen uit werk, pensioenuitkering en eventuele andere inkomsten. Over het algemeen zal uw totale inkomen toenemen, maar het kan invloed hebben op de hoogte van bepaalde sociale voorzieningen en belastingen.

Als u de AOW-gerechtigde leeftijd heeft bereikt, heeft uw bijverdienste geen invloed op uw AOW-uitkering. Voor aanvullende pensioenen (zoals een bedrijfspensioen) kunnen er echter regels zijn die bepalen hoeveel u kunt bijverdienen voordat het van invloed is op uw pensioenuitkering.

Verrijk je organisatie met goudgedienden

Twijfel je nog over het in in dienst nemen van gepensioneerden? Niet doen. Het zijn doorwerkers met een schat aan ervaring die nog lang niet achter de geraniums willen zitten. Ze willen van betekenis zijn voor jouw organisatie én onze maatschappij. Neem eens een gepensioneerde in dienst en ontdek waarom wij ze goudgedienden noemen.

Ze geven een schat aan ervaring en kennis door

Beeld je eens de ervaring en kennis in die een Goudgediende kan overdragen aan jouw (jongere) personeel. Goudgedienden fungeren als mentors voor bestaand personeel en versterken zo de organisatie op de lange termijn. Door verschillende generaties te combineren, ontstaat er een broedplaats voor innovatie en frisse perspectieven.

Ze verrijken je bedrijfscultuur met onze goudgedienden

Goudgedienden brengen je niet alleen ervaring en flexibiliteit, maar het verrijkt ook je bedrijfscultuur door een dynamische mix van kennis en inzichten. Het is een kans om zowel de prestaties van je bedrijf als de groei van je medewerkers te stimuleren. O ja; en wist je dat het inhuren van gepensioneerd personeel ook belastingvoordeel met zich meebrengt? 

Gepensioneerden in dienst nemen? Doen!

Goudgediende BV
Litserstraat 36
5275 BV Den Dungen