Allround klusjesman

Allround klusjesman

Vacature categorie: Allround klusjes
Type vacature: Part Time
Locatie: Regio Sint-Michielsgestel
Geschat uurloon: Uurloon in overleg
Uren: Flexibele uren
Ervaring vereist: Geen ervaring vereist

Als klusjesman/-vrouw ben je van alle markten thuis. Juist jouw veelzijdigheid en ruime ervaring zorgt er voor dat je multi-inzetbaar bent. Affiniteit met en een achtergrond in de (af)bouw is bijna vanzelfsprekend een grote pré.

Dit ga je doen

De klussen zijn veelal gerelateerd aan (ver)bouwprojecten welke door onze opdrachtgever gerealiseerd worden. Meest voorkomend zijn het werkzaamheden die verband houden met het (voorbereiden van de) sloopwerkzaamheden, dus helemaal vooraan in het traject, of juist bij de afronding, zoals het plaatsen van erfafscheidingen, poorten en dergelijke. Het heeft met name betrekking op zaken welke wel uitgevoerd moeten worden, maar bedoeld dan wel onbedoeld buiten de opdracht van de aannemer vallen.

Dit zeggen je toekomstig collega ‘s

Bert: “Wat dit werk zo leuk maakt is dat je onderdeel bent van gave transformaties. Het demonteren van oude discotheken, het bouwrijp maken van een sportschool of het verplaatsen van een koelcel, je bent gevarieerd bezig met een leuk team”

Dit is wat we vragen

De werkzaamheden voor deze vacature zullen met name locatie afhankelijk zijn van de projecten die in uitvoering zijn of gaan. Op dit moment bevinden deze projecten zich met name in de regio Den Bosch-Eindhoven-Tilburg en de Langstraat.

Daar de klusjesman/-vrouw met name locatieafhankelijke werkzaamheden zal verrichten is het evident dat hij/zij zich kan verplaatsen middels auto/bestelbus. Ook het meenemen van eventueel materieel en/of materiaal van en naar locatie moet mogelijk zijn. Het in bezit zijn van een geldig rijbewijs B is een vereiste.

Dit krijg je er voor terug

We bieden je een goed salaris, een gevarieerde baan, uitstekend gereedschap en (bijna) volledige flexibiliteit qua urenindeling.

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan via het sollicitatieformulier en we nemen snel contact met je op!